Brownie Cheesecake met toffeeBrownie cheesecake met toffee Cupcake-store and More!

Voor ca 12 porties

Ingrediënten

  • Browniemix
  • 1 eetlepel koud water
  • 2 pakjes (215 gr) roomboter toffees (bijv. zachte variant Werther's Echte)
  • 150ml ongezoete gecondenseerde melk
  • 2 pakjes (200 gr) roomkaas, op kamertemperatuur
  • 100gram rietsuiker
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 3 eieren

Bereidingswijze

Voorbereiding: 30 minuten | Bereiding: 1 uur | Extra tijd: 3 uren

De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4. De bodem van een springvorm van ca 23 cm invetten met bakspray. In een kom 450gram browniemix, 1 ei en water vermengen. Over de bodem van de springvorm verdelen en 25 minuten bakken. In een zware sauspan op een laag vuur toffees in gecondenseerde melk laten smelten. Frequent roeren en verhitten tot het mengsel een gladde consistentie heeft. 80 ml apart zetten de rest over de warme, gebakken browniebodem verdelen. In een grote kom roomkaas, suiker en vanille met een elektrische mixer glad mengen. 2 Eieren 1 voor 1 toevoegen, en elk ei er goed doorheen kloppen. Roomkaasmix over het toffeemengsel verdelen. 40 minuten in de voorverwarmde oven bakken. Laat de cheesecake in de springvorm afkoelen. Als deze goed afgekoeld is met een mes van de rand lossnijden en vervolgens de springrand verwijderen. Het resterende toffeemengsel opwarmen en over de cheesecake lepelenCupcake-store and More!

© 2011 - 2020 Cupcake-store and More! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel