Choco Roomkaas brownies

Voor 12 personen. 

Ingrediënten

  • 180 gram Boter
  • 3 el. Cacaopoeder
  • 200 gram Suiker
  • 2 Eieren, losgeklopt
  • 125 gram Bloem

Roomkaasmengsel:

  • 250 gram Ricotta
  • 3 el. Suiker
  • 1 losgeklopt ei

Bereidingswijze

  • Verwarm de over voor op 180ºC. Vet een bakvorm van ca 18 x 28 cm in met bakspray en bestrooi deze met bloem.
  • Smelt de boter in een middelgrote pan en voeg het cacaopoeder en suiker toe. Klop de eieren erdoor en voeg de bloem toe. Roer alles tot een egaal beslag. Doe de beslag in de bakvorm.

Roomkaasmengsel:

  • Klop voor het kaasmengsel de Ricotta, suiker en het ei door elkaar. Schep hiervan lepels op het chocolade beslag en trek het kaasmengsel voorzichtig door het chocolade beslag.
  • Bak de cake 40 – 45 min. tot hij net stevig aanvoelt.

Laat hem in de bakvorm afkoelen en snijd hem in repen of vierkanten.Cupcake-store and More!

© 2011 - 2020 Cupcake-store and More! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel