Ingrediënten voor het beslag:

  • 4 eetlepels boter (= 55 gram)
  • 85 gram pure chocolade van goede kwaliteit
  • 60 gram bloem
  • 1/4 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel zout
  • 200 gram suiker
  • 2 grote eieren
  • 60 cc  melk
  • 1 theelepel vanille extract

Ingrediënten voor de ganache:

  • 120 gram pure chocolade
  • 150 cc slagroom
  • Voor de garnering heeft Cupcake-store and More hele leuke suiker decoratie

Over voorverwarmen op 170ºC.

Maak het beslag:

Boter en chocolade au bain marie verwarmen, vervolgens laten afkoelen. Bloem, bakpoeder en zout in een kom samenvoegen. Suiker en de eieren in een kom doen en met de mixer kloppen tot het zacht en romig is. Chocolade, vanille en melk toevoegen en opnieuw kloppen. Hierna de bloem toevoegen en goed omroeren.

Doe het beslag in een bakvorm en ongeveer 27 tot 30 minuten in de oven.

Ganache:

Chocolade met slagroom laten smelten, ongeveer 10 minuten laten afkoelen, wel regelmatig blijven roeren.

Ganache over afgekoelde brownie smeren en laten afkoelen in koelkast (ongeveer een uur), eventueel versieren met leuke suiker decoratie.

Cupcake-store and More!

© 2011 - 2020 Cupcake-store and More! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel