Ingrediënten:

 

1 Pak zelfrijzend bakmeel (500gr.)

400 gr donkerbruine basterdsuiker

3 eetlepels honing

6 theelepels speculaaskruiden

4 eieren

3 dl. water

2 bakblikken of 1 springvorm

 Bereidingswijze:

Mix de eieren 5 min. met de suiker en voeg daarna de kruiden, de honing en het water toe. Doe er de gezeefde zelfrijzendbakmeel bij en mix alles goed door elkaar. Verdeel dit in 2 met boter ingevette en bloem bestoven bakblikken.

Bak de koeken in een voorverwarmde oven van 160 graden in ongeveer 50 min. Haal de peperkoeken uit de bakblikken en laat ze 10 min afkoelen.

Doe ze daarna in een plastic zak, anders krijgen ze een te harde korst.

peperkoek.jpgCupcake-store and More!

© 2011 - 2020 Cupcake-store and More! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel